Apartmaji

Apartma Kobarid: Preživite nepozabne počitice!

Preživite nepozaben dopust ali počitnice v apartmajih Mines IB. Apartmaji so v centru Kobarida, majhnem in prijaznem mestecu, ki se nahaja na zgodovinskem križišču poti skozi Posočje in proti Furlaniji.

Apartmaji Kobarid: Mines IB, so primerni za vse tiste, ki si želijo počitka in miru, ter tiste, ki bi se radi naužili adrenalinskih trenutkov ob reki Soči.

Zadovoljstvo številnih gostov, ki okusijo utrip Kobarida in njegove okolice, se odraža v prijaznosti prebivalcev tega majhnega kraja. 

V tej slikoviti dolini, ki jo je izdolbla smaragdna reka Soča, ne morete mimo številnih naravnih znamenitosti, sakralnih objektov, ter kulturno zgodovinskih ostankov 1. svetovne vojne.

Apartma Kobarid

Apartma 1

V stavbi se trenutno nahajata dva prijetna apartmaja, opremljena v čudovitem starinskem stilu, da boste lažje občutili bogato zgodovino kraja. Oba apartmaja sprejmeta 4 osebe, na izrecno željo, pa Vam lahko ponudimo tudi dodatno otroško ležišče.

Prvi apartma je največji in meri 75 m2. Ima dve dvoposteljni spalnici, veliko kuhinjo z jedilnim kotom, predsobo in kopalnico z wc-jem.

Oprema v prvem apartmaju je mešanica originalnega pohištva izpred 50-100 let, ter moderne tehnike (TV, dvd player, radio, brezžični internet...).

Spali boste na originalnih posteljah iz tistega časa. Omare, nočne omarice, kredence, stoli, mize in ostalo pohištvo pa vam bo pričaralo delček Kobariške zgodovine.

 

Apartma Kobarid

Kuhinja :: Apartma Kobarid Mines IB Spalnica z ohranjenimi posteljami :: Apartma Kobarid Mines IB Kopalnica :: Apartma Kobarid Mines IB Spalnica :: Apartma Kobarid Mines IB

Apartma Kobarid

 

Apartma 2

V drugem apartmaju vas bodo pričakale ena dvoposteljna in ena zakonska spalnica, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba in kopalnica z wc-jem, ter masažno tuš kabino.

Kot v prvem apartmaju, so tudi tukaj spalnice opremljene v čudovitem starinskem slogu. V dnevnem prostoru se nahaja kuhinjska niša z jedilnim kotom, sedežna garnitura, tv, dvd predvajalnik in radio. Kjerkoli v apartmaju pa se lahko tudi brezžično prikjučite na svetovni splet.

Apartma Kobarid

Kuhinja :: Apartma Kobarid Mines IB Dnevna soba :: Apartma Kobarid Mines IB Spalnica :: Apartma Kobarid Mines IB

Apartma Kobarid

Okolica

Okolica ponuja veliko različnih možnosti, kako preživeti prosti čas. Lahko se ukvarjanje z vodnimi športi (rafting, kajak, hidrospeed, canyoning), kolesarjenjem, pohodništvom, izleti, ribolovom, padalstvom, lahko pa si tudi ogledate naravne in kulturne znamenitosti Soške doline. Pozimi si lahko omislite smuko na najvišjem slovenskem smučišču - bovškem Kaninu.

Apartma Kobarid

Apartma Kobarid: Preživite nepozaben dopust - Rezervirajte svoj termin SEDAJ!

Apartma Kobarid

 
 

Kontaktni podatki

Apartma Kobarid: Mines IB

Gregorčičeva ulica 6
5222 Kobarid

Kontaktna oseba:
g. Lapajne
+386 (0)40 511 220